Yliteippaus

DECALGROUP ammattilaisten tiimi

Auton teippaus

Auton peittäminen kalvolla on auton peittämistä erityisellä vinyylikalvolla, jonka avulla voidaan muuttaa auton väri.
Autoa peittävä kalvo antaa sille uuden tyylin ja mahdollisuuden muuttaa jyrkästi sen ulkonäkö. Tätä keinoa käyttävät usein mainosyritykset.
Autovinyylin etuna on se, että kalvoilla on laaja värivalikoima, josta löytyy erilaisia värejä ja sävyjä. Lisäksi vinyylillä saadaan aikaan kiiltävä tai mattapinta sekä luodaan kolmiulotteisia kuvia.
Pitää muistaa, että auton peittäminen kalvolla voi olla täysi, kun kalvolla peitetään koko auto, sekä osittainen (peitetään vain osat: katto, puskuri tai muu osa). Kaikissa tapauksissa on tärkeää käyttää laadukkaita materiaaleja, jotka hankitaan luotettavilta ja tunnetuilta valmistajilta. Se on todella tärkeää, koska halvalla materiaalilla ei ole tarvittavaa lujuutta, se kestää huonommin lämpötilavaihteluja ja muita epäsuotuisia ympäristövaikutuksia. Lisäksi jopa hyvältä vinyyliltä voi puuttua tarvittavia ominaisuuksia ja suojamahdollisuuksia, jos se on liimattu väärin, niin on tärkeää, että liimaamista harjoittavat ammattihenkilöt.
Auton peittäminen kalvolla voi auttaa sinua muuttamaan jyrkästi autosi ulkonäön. Tässä on keskeistä halusi tehdä autosi ainutlaatuiseksi, jotta se eroaisi muista tyyppiautoista, jotka saatetaan markkinoille joka päivä. Yhtiö DECAL GROUP Oy tekee tilaamasi työsi laadukkaasti ja ammattimaisesti.

Meidän työt

← Kuvagalleria