Mainosteippaus

DECALGROUP ammattilaisten tiimi

Ulkomainonta

Yksi tehokkaimpia tapoja lisätä yhtiön näkyvyyttä on grafiikka eli tarrat autossa tai auton täysi peittäminen, kilvet rakennusten julkisivuihin, 3D-kirjaimet,

Roll-upit, valolaatikot, kattorakenteet, telineet ja seinämainokset, jotka tiedottavat mahdollisille asiakkaille uusita tuotteista, kampanjoista ja tarjouksista. Avain ulkomainonnan menestykseen on se, että se kiinnittää huomiota ja panee helposti muistiin.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

PVC-bannerien valmistus:Bannerit ovat kilpiä, jotka tehdään bannerikankaasta. Kankaalle kirjoitetaan mainostiedot digitaalisella suurkokotulostimella.

Näyteikkunoiden somistus: Näyteikkunoiksi kutsutaan lasitettuja julkisivuosia, joita käytetään tiedottamiseksi tuotteista ja palveluista. Edullisin vaihtoehto ovat applikaatiot ja tarrat.

Ajoneuvomainonta: Mainonta yritysajoneuvoissa

Auton peittäminen kalvolla voi auttaa sinua muuttamaan jyrkästi autosi ulkonäön. Tässä on keskeistä halusi tehdä autosi ainutlaatuiseksi, jotta se eroaisi muista tyyppiautoista, jotka saatetaan markkinoille joka päivä. Yhtiö DECAL GROUP Oy tekee tilaamasi työsi laadukkaasti ja ammattimaisesti.

Meidän työt

← Kuvagalleria