Mainosteippaus

DECALGROUP ammattilaisten tiimi

Ulkomainonta

Yksi tehokkaimpia tapoja lisätä yhtiön näkyvyyttä on grafiikka eli tarrat autossa tai auton täysi peittäminen, kilvet rakennusten julkisivuihin, 3D-kirjaimet,

Roll-upit, valolaatikot, kattorakenteet, telineet ja seinämainokset, jotka tiedottavat mahdollisille asiakkaille uusita tuotteista, kampanjoista ja tarjouksista. Avain ulkomainonnan menestykseen on se, että se kiinnittää huomiota ja panee helposti muistiin.

Tarjoamme seuraavia palveluita:

PVC-bannerien valmistus:Bannerit ovat kilpiä, jotka tehdään bannerikankaasta. Kankaalle kirjoitetaan mainostiedot digitaalisella suurkokotulostimella.

Kilpien tekeminen (Light Box): kilvessä on tietoja yrityksen nimestä ja toimialasta, ne voi olla 3D-kirjaimia tai valolaatikoita, jotka asennetaan rakennuksen julkisivuun. Kilvet voivat olla yhden- ja kahdenpuoleisia sekä varustettuja ulkovalolla tai ei. Lisäksi on sisävalolla varustettuja rakenteita. LED-valoasennukset ovat erittäin tehokkaita.

3D-kirjainten tekeminen:3D-kirjaimet voidaan yhdistää muihin mainoslajeihin. Sellaisten rakenteiden koot voivat vaihdella muutamasta senttimetristä muutamaan metriin. Valokirjaimia tehdään metallista, puusta tai valoa sirottavista muovista ja yleensä ne varustetaan LED-valolla.

Näyteikkunoiden somistus: Näyteikkunoiksi kutsutaan lasitettuja julkisivuosia, joita käytetään tiedottamiseksi tuotteista ja palveluista. Edullisin vaihtoehto ovat applikaatiot ja tarrat.

Ajoneuvomainonta: Mainonta yritysajoneuvoissa

Auton peittäminen kalvolla voi auttaa sinua muuttamaan jyrkästi autosi ulkonäön. Tässä on keskeistä halusi tehdä autosi ainutlaatuiseksi, jotta se eroaisi muista tyyppiautoista, jotka saatetaan markkinoille joka päivä. Yhtiö DECAL GROUP Oy tekee tilaamasi työsi laadukkaasti ja ammattimaisesti.

Meidän työt

← Kuvagalleria