Klikkaa tästä (+358 442443847)

Palvelut

Yksityisyyden suoja ja evästeet Tämä sivusto käyttää evästeitä parantamaan kokemuksiasi. Oletamme, että olet kunnossa, mutta voit halutessasi kieltäytyä.
Hyväksyä

Tuulilasin кorjaus

DECALGROUP ammattilaisten tiimi

Tuulilasin korjaus

Onko autosi tuulilaissa halkeama tai kolhiutuma? Älä huoli, autolasi on usein korjattavissa, ja korjauksen jälkeen se näyttää lähes uudelta. Korjaus kestää lyhyemmän ajan ja maksaa vähemmän verrattuna koko lasin vaihtoon. Korjaus ei ole sellaisenaan vaihtoehto tuulilasin vaihdolle vaan sillä pyritään viivästyttää sen korvaamista epämääräiseksi ajaksi. Mitä nopeammin huomaat halkeaman tai kolhiutuman, sitä varmemmin tuulilasi on korjattavissa.

Kun olet huomannut halkeaman tai kolhiutuman, yritä liimata tämän kohdan päälle eristysnauhaa tai teippiä, jotta vältät veden ja lian pääsemistä vahingoittuneeseen paikkaan, ja tule meille DECAL GROUP Oy:hyn, jotta korjaamme tuulilasin. Ajoissa tehty tuulilasin korjaus antaa mahdollisuuden poistaa halkeaman tai kolhiutuman lähes kokonaan ja vastaavasti säilyttää lasi. Autohuoltamossamme saat ammatilliset ja henkilökohtaiset palvelut tuulilasin korjaamiseksi.

Sijainti kartalla

Yhteistyökumppanit

3M Avery Dennison Oracal Arlon KPMF Solar Gard LLumar SunTek

Yhteystiedot

Ota yhteyttä, jos haluat löytää parhaan tarjouksen
+358 442443847

info@decalgroup.fi

Harkkoraudantie 10,
Helsinki, 00700


Navigointi

Kaikki sivut, jos haluat etsiä yllä